Nog leerplichtig? Word barbier!

Ben je leerplichtig en wil je Barbier worden dan bieden we jou de enige opleiding in Nederland die dat mogelijk maakt. Wanneer je leerplichtig bent en je diploma wil behalen dan ben je verplicht om het dames- en herenvak goed af te ronden. Bij andere opleidingen in Nederland ligt de focus altijd op het damesvak. Dat wil je uiteraard niet als je Barbier wil worden!

Barber School werkt nauw samen met Heads Academy. Dit is een particuliere opleiding, erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OC&W). Wij werken samen met Heads Academy omdat de Onderwijsinspectie hoge eisen stelt aan kwaliteit waarbij de student centraal staat.

Op onze Barber School word je opgeleid tot allround Herenkapper en Barbier zodat je in de toekomst je eigen concept kan maken of bij een Barbershop kan werken.

HOGE KWALITEIT

We werken we in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide trainers die zelf ook parttime in hoog segment Barbershop werken. En we beschikken over twee prachtlocaties in Delft en Amsterdam.

INHOUD OPLEIDING

De opleiding richt zich volledig op het praktische kappersvak en de daarbij behorende theorie. De lessen bestaan maximaal twee uur uit theorie. De overige tijd is praktijk. Deze bestaat uit demonstraties en werken op doll heads, modellen en klanten. Het eerste jaar is een combinatie van het dames- en herenvak bij Heads Academy. In het tweede jaar richt je jezelf volledig op het vak Barbier.
Ben je enthousiast geworden over onze barbier opleiding? Lees dan hier meer over deze opleiding. En als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.