Over Barberschool

OVER BARBERSCHOOL
De Barber School is gespecialiseerd in het opleiden van leerlingen als Barbier en Allround Herenkapper. Je leert technieken voor elke stijl, elk haartype, scheren, communicatie en de laatste trends op het gebied van mode en verzorging. True craftmanship.

 

SAMENWERKING MET HEADS ACADEMY
Heads Academy is een particuliere opleiding, erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OC&W). Wij werken samen met Heads Academy omdat de Onderwijsinspectie hoge eisen heeft van kwaliteit waarbij de student centraal staat. Hierdoor worden wij in de breedste van het woord gecontroleerd op kwaliteit. En wanneer je leerplichtig bent is het mogelijk om bij de Barber School de opleiding te volgen en je diploma te behalen. Wij zijn de enige Barber opleiding in NL waar dit mogelijk is.

 

BARBERSCHOOL
Op het eerste gezicht lijkt de barbier iets van vroeger. Bijna antiek maar zeker niet ouderwets of een gedane zaak. Sterker nog, deze ambacht is mateloos populair, straalt klasse uit en heeft daarbij ook dat rauwe randje wat het aantrekkelijk maakt voor de verzorgende oerman.
 Centraal hierin staat de beleving. Er wordt gezorgd en verzorgd en de man kan schaamteloos in de watten gelegd worden. Op onze Barberschool word je opgeleid tot allround Herenkapper zodat je daarna een eigen concept kan maken of bij een Barbershop kan werken.

 

HOGE KWALITEIT
De Barberschool streeft naar optimale kwaliteit en we realiseren dit door te werken in kleine groepen van maximaal 8 leerlingen. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide trainers die zelf ook parttime in hoog segment barbershops/salons werken en een opleiding gevolgd hebben in pedagogische en didactische vaardigheden. We trainen salongericht zodat onderwijs en bedrijfsleven dicht bij elkaar staan.

 

Wil je meer informatie over onze Barberschool vraag dan hier vrijblijvend informatie aan.